Deha Dizisi Ne Zaman Başlıyor, Oyuncuları, Yönetmeni Kim ve Konusu Nedir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Deha Dizisi Ne Zaman Başlıyor, Oyuncuları, Yönetmeni Kim ve Konusu Nedir?
A
a

Deha dizisinin  merakla beklenen çekimleri başladı ve ilk kareler paylaşıldı. Senaryosunu Damla Serim'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Umut Aral'ın üstlendiği yeni Ay Yapım dizisi, izleyenleri heyecan dolu bir intikam hikayesiyle buluşturacak. Peki Deha dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler ve yönetmeni kim?

Sütiş Eskişehir

Deha Dizisi Oyuncuları

Dizinin kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve genç yetenek Yusuf Selim Uğurlu gibi ekranların tanıdık isimleri yer alıyor.

Deha Dizisinin Konusu Nedir?

Deha, biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba ve oğlun uzun yıllar sonra yüzleşmesiyle başlayan gizemli bir intikam hikayesini mercek altına alacak. Dizide izleyiciler, herkesin farkında olmadığı karakterlerin derin yönleriyle tanışacak. İstanbul'da devam eden çekimlerden paylaşılan ilk kareler, Deha'nın izleyicileri bekleyen heyecan dolu bir yolculuğun sinyallerini veriyor. 9 Eylül'de Show Tv'de yayınlacacak dizinin yapımcıları ve ekibi dizinin merakla beklenen ilk bölümlerini yayına hazırlıyor. 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi