BİM 82 Ekran TV Fiyatları 2024

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİM 82 Ekran TV Fiyatları 2024
A
a

BİM mağazaları, 2024 yılında da televizyon almak isteyenleri sevindirecek fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Ev eğlencesinin vazgeçilmez parçası olan televizyonlar, BİM'in uygun fiyat politikasıyla herkesin erişimine açılıyor. İşte, BİM'in 2024 televizyon fiyatlarıyla ilgili kaçırılmayacak fırsatlar!

Sütiş Eskişehir
BİM, 2024 yılında 4K çözünürlüğe sahip televizyonlarda cazip indirimler sunuyor. Canlı renkler, yüksek kontrast oranları ve geniş ekran seçenekleri ile donatılmış bu televizyonlar, sinematik deneyimi evinize taşımanız için mükemmel bir fırsat sunuyor.

AKILLI TELEVİZYONLARDA ÖZEL İNDİRİMLER

BİM, akıllı televizyonlarda sağladığı özel indirimlerle dikkat çekiyor. İnternet bağlantısı, akıllı uygulama desteği ve sesli kontrol gibi özelliklere sahip bu televizyonlar, ev eğlencesini daha interaktif hale getiriyor. Bütçe dostu fiyatlarla akıllı bir televizyon sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

FARKLI SEÇENEKLERLE HER BÜTYÇEYE UYGUN

BİM, müşterilerine geniş bir ekran seçeneği sunarak her ihtiyaca uygun televizyonları kolayca bulabilme imkanı tanıyor. 32 inçten başlayıp 65 inçe kadar uzanan ekran boyutları, kullanıcılara evlerindeki alana en uygun televizyonu seçme şansı veriyor.

2024 BİM TV FİYATLARI NEDİR?

Teknolojiyi yakından takip eden kişilerin ve yeni nesil evlerin vazgeçilmezlerinden birisi de 82 ekran televizyonlar oldu. 2024 yılıyla birlikte teknoloji meraklıları BİM TV Fiyatlarını araştırıyor. Güncellenen fiyatlarla birlikte televizyon satın almak isteyenlerin mutlaka göz atması gereken BİM’de TV'ler ne kadar, 2024 yılı BİM TV fiyatları nedir?

BİM AKTÜEL KAMPANYALARI NEDİR?

BİM aktüel ürün kataloğu yeni kampanyalarını duyurdu. Yeni yılla birlikte başlayan kampanyalarla evlerine yeni televizyon almak isteyen teknoloji tutkunları BİM aktüel ürün kataloğunu merak ediyor. Piyasa fiyatının altında birçok seçenek bulabileceğinin BİM tv fiyatları, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı televizyon arayan kullanıcılılar için vazgeçilmez bir adres oldu.

BİM 82 EKRAN TV FİYATLARI 2024

Teknoloji meraklılarının yakından takip ettiği BİM televizyon fiyatları 2024 yılı ile birlikte güncellendi. Yeni yılla birlikte bazı televizyon fiyatlarında artış gerçekleşirken BİM aktüel ürün kataloğunda online satışa özel televizyonlarda 2024 kampanyaları başladı. Biz de okuyucularımız için güncel fiyatları sıraladık.

BİM 5 - 11 Ocak Aktüel Kataloğu

2024 yılında BİM tv fiyatları da kampanyalarla başladı. BİM aktüel ürün kataloğunda online satışa özel televizyonlarda 2024 kampanyaları başladı. Nordmende, Dijitsu, LG gibi birçok farklı markada ürün Bim aktüel ürün kataloğunda yer alıyor. İşte 2024 yılı BİM televizyon fiyatları ve indirimleri:
Nordmende 55 Inç UHD Android Tv 10.999 TL
Dijitsu 65 Inç UHD Webos Tv 14.799 TL
LG 55 Inç UHD Webos Smart Tv 18.999 TL
Dijitsu 43 Inç FHD Android Tv 5.559 TL

BİM 12 - 18 Ocak Aktüel Kataloğu

Bim Tv fiyatları farklı haftalarda farklı kampanyalarla değişkenlik gösterebiliyor. Satın alınmak istenen televizyonun büyüklüğü ve özelliklerine göre değişen fiyatlarla işte BİM 12-18 Ocak aktüel ürün kataloğu kampanyaları… 
Dijitsu 32 Inç HD Ready Tv 3.399 TL
Dijitsu 55 Inç Uhd Webos Tv  9.999 TL
Tcl 43 Inç Android Tv 8.999 TL

82 EKRAN TELEVİYON KAÇ İNÇ OLUYOR?

Çapraz şekilde ölçüldüğünde 81 cm uzunluğa sahip olan 32 inç TV tasarımları, piyasada 82 ekran olarak adlandırılır. Televizyonun bir köşesinden diğer noktaya kadar olan uzunluk dikkate alınarak ekran ölçüsü belirlenir. Çapraz şekilde ölçüm yapılırken kenarları dâhil etmemeye özen göstermek gerekir.
 
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi