Bakan Koca Eskişehir'deki yeni uygulamayı duyurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bakan Koca Eskişehir'deki yeni uygulamayı duyurdu!
A
a

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, doğum yapan anneleri ve bebeklerini evlerinde ziyaret ederek sağlık kontrolleri ve rehberlik hizmeti sunan "Anne ve Bebekler Ebeleriyle Buluşuyor" uygulamasını başlattı.

Sütiş Eskişehir

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Eskişehir'deki İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan "Anne ve Bebekler Ebeleriyle Buluşuyor" uygulamasını kendi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Koca'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Eskişehir’de İl Sağlık Müdürlüğümüz, 'Anne ve Bebekler Ebeleriyle Buluşuyor' başlığı altında bir uygulama başlattı. Hastanelerimizin gebe okullarına katılım sağlayarak doğumlarını hastanelerimizde yapan anne adaylarına yönelik doğum sonu dönemde evde ebe ziyaretleri geçekleştiriliyor, anneler ve bebekler doğal yaşam ortamlarında değerlendirilerek, olası sorunların erken dönemde tespit edilmesi amaçlanıyor."

Bu uygulama ile anne adaylarının ve bebeklerin doğal yaşam ortamlarında sağlık durumlarının yakından takip edilmesi ve gerekli durumlarda erken müdahalede bulunulması hedefleniyor

   
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi