Ayhan Sicimoğlu, parasını isteyen personeline tokat attı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ayhan Sicimoğlu, parasını isteyen personeline tokat attı!
A
a

Ünlü televizyoncu ve müzisyen Ayhan Sicimoğlu personeli ile yaşadığı tartışma ile gündemde. Kendisine kumpas kurulduğunu ifade eden Sicimoğlu bu durum ile ilgili olarak dava açacağını söyledi. İşte haberin detayları...

Sütiş Eskişehir
Televizyon programcısı ve  müzisyen Ayhan Sicimoğlu, sosyal medyaya düşen video görüntüleri ile konuşulmaya başladı. Parasını istemeye gelen çalışanına tokat attığı görülen videoda, Sicimoğulu'nun çalışanı darp raporu alacağını ifade ediyor. Sicimoğlu ise kendisine kumpas kurulduğunu ve videonun eksik olduğunu, yasal yollara başvuracağını açıkladı.

Video Planlanarak Çekilmiştir!

Çalışanının çektiği görüntülerde eleştirilerin hedefi olan Ayhan Sicimoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Sevgili Dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir. 73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Şantaja maruz kaldım, aracılar vasıtası ile büyük paralar istendi ve boyun eğmedim olay bundan ibarettir…"

Çalışanına Tokat Attı!

Sicimoğlu'ndan parasını alamadığını ileri sürerek video çeken bir kişi "Çalışanın hakkını vermiyor. Ettiğiniz hakaretler, ettiğiniz küfürler" derken ünlü isim de "Palavracı... Çalışanın hakkı verilir çalışmayın değil" diyor. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturunca Sicimoğlu'na tepki yağdı.

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi