Afyonkarahisar'da hava durumu: Sağanak yağışlar kapıda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar'da hava durumu: Sağanak yağışlar kapıda!
A
a

Afyonkarahisar’da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu nasıl olacak? İşte Afyonkarahisar’da son hava durumu tahminleri...

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Afyonkarahisar’da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu genel olarak az bulutlu ve sıcak geçecek. Ancak haftanın sonuna doğru gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı bildiriliyor.

Bugün (15 Eylül 2024 Pazar): Afyonkarahisar’da hava az bulutlu olacak ve sıcaklık 27°C civarında seyredecek. Gün boyunca hafif bir rüzgar eşliğinde sıcak bir hava bekleniyor. Açık hava etkinlikleri için uygun bir gün.

Yarın (16 Eylül 2024 Pazartesi): Hava durumu benzer şekilde az bulutlu olacak. Sıcaklık 26°C’ye düşecek. Genel olarak güneşli bir gün geçireceksiniz ve hafif bulutlar gökyüzünü kaplayacak.

18 Eylül 2024 Çarşamba: Afyonkarahisar’da hava yine az bulutlu olarak devam edecek. Sıcaklık 26°C civarında olacak. Gün boyunca bulutların ara sıra görülebileceği ancak yağış beklenmeyen bir hava söz konusu.

19 Eylül 2024 Perşembe: Hava durumu az bulutlu olarak devam edecek ve sıcaklık 27°C civarında olacak. Havanın genel olarak açık olması bekleniyor, bulutlar gökyüzünde hafifçe yer alacak.

20 Eylül 2024 Cuma: Haftanın son günü hava koşulları değişecek. Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak ve sıcaklık 25°C’ye düşecek. Bu gün, yağışların yanı sıra gök gürültüsü de bekleniyor, bu nedenle dışarıda plan yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi