Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi mezunları bir araya getirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi mezunları bir araya getirdi
A
a

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Türkiye’nin farklı noktalarından gelerek Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden mezun olmuş öğrencileri Afyonkarahisar’da buluşturdu.

Sütiş Eskişehir
Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar’dan mezun olmuş öğrencilerini buluşturmaya devam ediyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen programa bu kez de Türkiye’nin farklı noktalarından gelen mezunlar katıldı. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği dönem mezunları için düzenlenen programa; Saadet Partisi GİK Üyesi Ali Hazer, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Uğurlu, Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, Üniversite Başkanı Özcan Çelik, il yönetimi, üniversite komisyonu ve farklı şehirlerden gelen pek çok mezun katıldı.

MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİ İLE TANIŞMIŞ OLMAK BİZLERE BİR LÜTUFTUR

Geleneksel Afyonkarahisar Mezunlar Buluşması için AGD Afyonkarahisar Şubesi’nde kahvaltı ile başlayan program sonrasında piknik ile devam etti. Çok sayıda mezunun katılım gösterdiği programda heyecan dolu anlar yaşandı.  Buluşmada yaptığı açılış konuşmasında AGD teşkilatlarında görev almanın bir şükür vesilesi olduğuna dikkat çeken AGD Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, “Bu teşkilatların değişik kademelerinde görev almış olmak, Milli Görüş Hareketi ile tanışmış olmak bizlere Allah’ın bir lütfudur. İçinde bulunduğumuz şu dünyada ezilen, zulmedilen ve karanlığa sevk edilen insanlık için bir umut ışığı olan bu hareket içerisinde bulunmak bizlere şeref olarak yeter” ifadelerini kullandı.

GELENEKTEN GELECEĞE YENİ BİR DÜNYA!

İyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması için mücahede etmeye devam ettiklerini ifade eden Coşkun; ‘’Anadolu Gençlik Derneği kendi zamanının tanıklığını yaparak kadim olan iyinin gelenekten geleceğe taşınmasında köprü görevi üstlenmiş bir yapılanmadır. Sahip olduğumuz değerlerin yeryüzündeki tüm insanların hem birbirleriyle hem de evrenin varoluş gayesiyle barışık yaşamasının yegâne teminatı olduğuna inancımız tamdır. Bu inançla bugün Filistin ve Doğu Türkistan başta olmak üzere dünya üzerinde zulüm gören tüm mazlum coğrafyalara sahip çıkan; yetimlere, yoksullara, yolda kalmışlara yardım etmeyi görev bilen; yardımlaşmayı ve paylaşmayı karakter edinen; söz verdiklerinde sözlerinde duran; her türlü sıkıntılı durumda bile direnip sabreden; kendinin ve yakınlarının aleyhine olsa bile adaleti gözeten bir topluluğuz. Yeryüzündeki her insan için yaşama hakkını, inanç ve düşünce hürriyetini, aile oluşturma ve neslini koruma hakkını, mülkiyet edinebilme hakkını ve akıl sağlığının güvenceye alınması hakkını temel ve vazgeçilemez haklar olarak kabul ediyoruz. Özgür ve hak sahibi olarak doğan insanların özgür ve hak sahibi olarak yaşayacakları ‘’Yeni Bir Dünya’’ sevdamızdır. Gelenekten geleceğe yürüdüğümüz bu yolda bizlerle birlikte yol yürümüş, ve buraya kadar gelip bugün bizlerle birlikte olan tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Gerçekleştirilen piknik organizasyonu sonrasında program, mezun olan öğrencilere hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Kaynak : BÜLTEN - AGD AFYONKARAHİSAR
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi