Afyon'da yarın o bölgelerde elektrikler kesilecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyon'da yarın o bölgelerde elektrikler kesilecek!
A
a

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Afyonkarahisar'da elektrik kesintisi yapılacak ilçe ve mahalleler hakkında duyuru yaptı. Afyonkarahisar'da 14 Eylül Cumartesi günü bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacak. Afyonkarahisar'da hangi bölgelerde, mahalle ve sokaklarda, hangi saatlerde elektrik kesintisi olacak? Detayları haberimizde...

Sütiş Eskişehir
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılan duyurularda Afyonkarahisar'da 14 Eylül Cumartesi günü elektrik kesintisi meydana gelecek. 

İşte Afyonkarahisar'da 14 Eylül Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşayacak bölgelerin tam listesi şu şekilde:

EMİRDAĞ:

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle14.09.2024-15:00 -14.09.2024-17:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. GÖMÜ - GÖKÇEYAKA : , GÖKÇEYAKA SOKAK BEYKÖY - KÖYÜN KENDİSİ : , BEYKÖY KÜME EVLER BAĞLICA - KÖYÜN KENDİSİ : , BAĞLICA KÜME EVLER GEDİKEVİ - KÖYÜN KENDİSİ : , GEDİKEVİ KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesine bağlı; Gökçeyaka, Kılıçlı Kavlaklı, Güney, Gedikevi, Bağlıca ve Beyköy Köyleri ve Güney Köyü Dutluca Mahallesi, Alibeyce Koyunlu Mahallesi ile Karahisar Mühendislik, Teknik Madencilik, Marfam Madencilik, Ece Mermer, Karahisar Madencilik ve Bölgede Bulunan Özel trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine bağlı; Mallıca, Eskigömü, Çukurkuyu ve Muratkoru Köyleri ve Eskigömü Sülüklü Mahallesi ile Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

BAYAT:

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle14.09.2024-15:00 -14.09.2024-17:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. ESKİGÖMÜ - KÖYÜN KENDİSİ : , ESKİGÖMÜ KÜME EVLER MURATKORU - KÖYÜN KENDİSİ : , MURATKORU KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesine bağlı; Gökçeyaka, Kılıçlı Kavlaklı, Güney, Gedikevi, Bağlıca ve Beyköy Köyleri ve Güney Köyü Dutluca Mahallesi, Alibeyce Koyunlu Mahallesi ile Karahisar Mühendislik, Teknik Madencilik, Marfam Madencilik, Ece Mermer, Karahisar Madencilik ve Bölgede Bulunan Özel trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Bayat İlçesine bağlı; Mallıca, Eskigömü, Çukurkuyu ve Muratkoru Köyleri ve Eskigömü Sülüklü Mahallesi ile Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

BOLVADİN:

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle14.09.2024-10:00 -14.09.2024-13:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. DEREKARABAĞ - KÖYÜN KENDİSİ : , SARIKAYA KÜME EVLER BÜYÜKKARABAĞ - ATATÜRK : , 100.YIL SOKAK , ATATÜRK KÜME EVLER BÜYÜKKARABAĞ - HACIBEKİR : , 100.YIL SOKAK , CUMHURİYET-1 SOKAK , HACIBEKİR SOKAK , OKUL SOKAK BÜYÜKKARABAĞ - KARŞIYAKA : , CUMHURİYET SOKAK , ALİ ÇETİNKAYA SOKAK , KARŞIYAKA SOKAK , MEŞE KÜME EVLER , ZÜBEYDE HANIM SOKAK BÜYÜKKARABAĞ - FEVZİÇAKMAK : , CUMHURİYET SOKAK , GÜL SOKAK , ALİ ÇETİNKAYA 1 SOKAK , ATATÜRK KÜME EVLER , FEVZİÇAKMAK KÜME EVLER , HALİDE EDİP ADIVAR SOKAK , HÜRRİYET SOKAK , KORU SOKAK , PARK SOKAK , ULUS SOKAK Afyonkarahisar İli, Bolvadin İlçesine bağlı; Büyükkarabağ, Derekarabağ ve Oratakarabağ Köyleri ile Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Sultandağı İlçesine bağlı; Yenikarabağ Köyü, Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

SULTANDAĞI:
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle14.09.2024-10:00 -14.09.2024-13:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ - PAZARALTI : , DOĞAN SOKAK Afyonkarahisar İli, Bolvadin İlçesine bağlı; Büyükkarabağ, Derekarabağ ve Oratakarabağ Köyleri ile Özel Trafolu Müşteriler. Afyonkarahisar İli, Sultandağı İlçesine bağlı; Yenikarabağ Köyü, Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi