Uluslararası Kobi Zirvesi’nde TDKB standına yoğun ilgi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uluslararası Kobi Zirvesi’nde  TDKB standına yoğun ilgi
A
a

Vali Güngör Azim Tuna, İstanbul’da CNR Fuar Merkezinde düzenlenen TÜMSİAD Uluslararası 1. Kobi Zirvesine katıldı. Zirvede, Eskişehir 2013 Türk Dünyası

Sütiş Eskişehir
Vali Güngör Azim Tuna, İstanbul’da CNR Fuar Merkezinde düzenlenen TÜMSİAD Uluslararası 1. Kobi Zirvesine katıldı. Zirvede, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı da tanıtım standıyla yer aldı.
 
Eskişehir’in meşhur Nuga Helvasının ikram edildiği stantta; Yunus Emre Divanı, Sarı Çiçek Destesi ve Eskişehir tanıtım broşürleri dağıtıldı. Toplamda 210 stanttın tanıtım yaptığı fuarda, Eskişehir’den gelen lületaşı ve cam sanatları ustaları gösterdikleri canlı performansla fuara katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. Açılış seremonisinin ardından 2013 TDKB standını ziyaret eden Vali Tuna, standı ziyaret eden misafirlerle bir süre sohbet etti. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’e ve Eskişehirlilere selamları olduğunu söyleyen Vali Tuna, bu tür etkinliklerin şehrimizin tanıtımı açısından büyük fayda sağlayacağını belirtti. 2013 TDKB Ajansının gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan ve ileriye dönük hedefler ve faaliyetlerinden de bahseden Vali Tuna, “Eskişehir, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti! Bu vesileyle Eskişehir’in değerlerini ülkemize, Türk dünyasına ve tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz. TÜMSİAD tarafından düzenlenen Uluslararası 1. Kobi Zirvesi’nde kendimizi daha iyi anlatma fırsatı bulduk” diye konuştu. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi