Türk Sanat Müziği korosu büyüledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Türk Sanat Müziği korosu büyüledi
A
a

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Grubunun Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlediği “ Kent Konseyi Türk Sanat Müziği

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Grubunun Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlediği “ Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Korosu” “ Nihavent Şarkılar Gecesi” etkinliği konukları büyüledi. Sunucu Figen Alkılıçgil ve koro şefi Turan Engin’in yönetimindeki “Nihavent Şarkılar Gecesi” büyük ilgi gördü. Konserde yer alan arkadaşların bazılarının ilk kez izleyici karşısına çıkacakları için heyecanlı olduklarını söyleyen Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Nihal Bağcı “Bizler, çalışma grubu olarak yaptığımız etkinlikler esnasında, sanat ve kültür değerlerinin kalıcı ve sürdürülebilir olması gerekliliğini fark ettik. Bu, aynı zamanda kent konseyi yönetmeliğinin “amaç” bölümündeki ilkelerine göre de bir gereklilikti. Bu nedenle tiyatro ve müzik gibi günümüzden sonralara da kalabilecek bir şeyler yapmalıydık. 27 Nisanda başlayan ve bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz “ Liseler Arası Tiyatro Şenliği” ile bu gerekliliğin bir ayağını tamamladığımızı düşünüyoruz.” Dedi.
Nihal Bağcı, Tepebaşı Belediyesine, Halk Eğitim Müdürlüğüne, Kent Konseyi Genel Sekreteri Tugay Aladağ’a çalışmada destek olmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi