Travel Turkey İzmir’in yıldızı Eskişehir oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Travel Turkey İzmir’in yıldızı Eskişehir oldu
A
a

Türkiye’den ve dünyadan turizm sektöründe faaliyet gösteren çok sayıdaki kuruluşun katıldığı fuara Eskişehir ve Eskişehir 2013 Türk Dünyası Ajansı dam

Sütiş Eskişehir
Türkiye’den ve dünyadan turizm sektöründe faaliyet gösteren çok sayıdaki kuruluşun katıldığı fuara Eskişehir ve Eskişehir 2013 Türk Dünyası Ajansı damgasını vurdu.
 
 
İZFAŞ, TÜRSAB ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda organize edilen fuara, 20’ye yakın ülkeden ve 60’dan fazla ilden 850’yi aşkın firma katıldı. Yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir'de bir araya getiren organizasyonda, Eskişehir 2013 TDKB Ajansı açılış sponsorluğunun yanı sıra, Eskişehir’i tanıtan büyük bir stant ile ilgi odağı oldu.
 
 
EN ETKİLİ ETKİNLİK
 
Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Endonezya, Etiyopya, Fransa, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Litvanya, Makedonya, Malezya, Mısır, Polonya, Slovenya, Tunus, Ürdün, Yunanistan’ın çeşitli turizm firma ve kuruluşlarının katılımcı olarak yer aldığı fuarın açılış törenine “Türk Dünyasının Kalbi Eskişehir 2013 / Frigya'dan Esintiler" defilesi de ayrı bir renk kattı. Frigya’da giyilen elbiselerin mankenler tarafından sergilendiği defile katılımcılar tarafından çok yoğun ilgiyle karşılandı. Defile esnasında ekranlarda da tarihi Frig Yolu’nun tanıtıldığı sinevizyon gösterisi vardı. Katılımcılar açılış gününün en etkili etkinliğinin defile olduğunu belirttiler.
 
 
MET HELVASINA ÖVGÜ
 
Protokol, Eskişehir standında sergilenen kültürel ve tarihi ürünleri inceledi, stantta bulunan Yunus Emre, Nasrettin Hoca, Frig Kral ve Kraliçesini canlandıran animatörlerle resim çektirdiler. Eskişehir 2013 TDKB Ajansı tarafından Protokole çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunuldu. Protokol heyeti Eskişehir’e özgü Met Helvasını çok beğendiklerini belirtiler. Animatörlerle fotoğraf çektiren ziyaretçiler, fuarın bu seneki yıldızının Eskişehir olduğunu ifade ettiler. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi