Süper Lig’e göz kırptılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Süper Lig’e göz kırptılar
A
a

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nde forma giyen kadın futbolcular  Yağmur Özbay ve Sıla Uyar, Süper Lig ekiplerinden Fomget Ankara Büyükşehir ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Milli kaleci Esra Yarım’a ise Fenerbahçe’nin ilgisi var. 

Sütiş Eskişehir
Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde mücadele eden Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, güzel bir sezon geçirmişti. Ekipteki bazı futbolcular Süper Lig ekiplerinin radarında bulunuyor. U-16 Milli Takımı’nın kalesini koruyan ve performansı ile dikkat çeken kaleci Esra Yarım ile Fenerbahçe ilgileniyor. Genç kaleci Esra, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile idmana çıkıyor. 

Ankara ekibi davet etti

Yine  Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün futbolcularından olan Yağmur Özbay ve Sıla Uyar’a ise Süper Lig ekibi Fomget Ankara Büyükşehir kanca takmış durumda. Her iki futbolcu da Ankara ekibi ile idmanlara çıkıyor. Hem Fenerbahçe’nin hem de Fomget Ankara Büyükşehir’in futbolcular için Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’ne teklifte bulunacağı öğrenildi. 
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - MUHABİRİ AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi