Gürhan Albayrak: "Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacağız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Gürhan Albayrak: "Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacağız"
A
a

AK Parti İl Başkanlığı, Cumhuriyetin 101. yıl dönümünde Vilayet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Törende konuşan İl Başkanı Gürhan Albayrak, cumhuriyetin değerlerine sahip çıkacaklarını ve Türkiye’nin kalkınma hedeflerine kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

Sütiş Eskişehir
AK Parti İl Başkanlığı, Cumhuriyetin kuruluşunun 101’inci yıl dönümü nedeniyle Vilayet Meydanı’nda tören düzenleyerek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Törende konuşan İl Başkanı Gürhan Albayrak, “Cumhuriyetimizin temel özelliklerinden asla taviz vermeyeceğiz” dedi.



Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, Kurtuluş Savaşı’nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milletin yeniden doğuşu olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimiz, bu mücadelenin ve azmin bir sonucudur. 101 yıl önce bugün ilan edilen Cumhuriyet; demokrasinin, adaletin, eşitliğin ve hürriyetin teminatıdır. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu toprakları ülkemizde vatan kıldıkları için onlara her zaman minnet borçluyuz. Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, neredeyse çeyrek asırdır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış, modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİMİZİ KALKINDIRMA KARARLILIĞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

AK Parti olarak sorumluluk ve inançla çalışmaya devam ettiklerini belirten Albayrak, “Gelişen ve bütünlüğü dünyanın gereklerine uyacak Cumhuriyetimizin temel özelliklerinden asla taviz vermeyeceğiz. Bu bağlamda, Eskişehirli hemşehrilerimizle birlikte bu başarının tarihinde şehrimizi de ekonomik, sosyal ve kültürel olarak kalkındırma kararlılığımızı sürdüreceğiz. Ülkemizin ve şehrimizin kalkınması ve dünyada söz sahibi olmasından rahatsız olan şer odaklarının ve onların maşa olarak kullandıkları terör şebekelerinin tek hedefi vardır, o da güçlü Türkiye. Bizler millet olarak yürekten inanarak Rabbimizden niyaz ediyoruz ki milletimiz, tarih sahnesinde çokça kez ispat ettiği feraset ve basiretiyle yüksek ruh ve şuuruyla yine tek ümmet olarak karşısına dikilen şer ittifakını yerle bir edecek, tüm tuzakları boşa çıkaracaktır” şeklinde konuştu.
 
Hainlere inat, daha fazla çalışıp, daha fazla üreteceğimiz, Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlu olsun!
 
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü en samimi içtenlikle kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi