Cumhuriyet Kupası’nda şampiyon Odunpazarı Başkanlık Takımı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhuriyet Kupası’nda şampiyon Odunpazarı Başkanlık Takımı!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Belediye Çalışanları Futbol Turnuvası”, bir ay süren çekişmeli mücadelelerin ardından sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvada ödüller sahiplerini buldu

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Belediye Çalışanları Futbol Turnuvası”, bir ay süren heyecan dolu müsabakaların ardından başarıyla tamamlandı. Turnuvada 14 belediye çalışanı takımı, şampiyonluk için ter dökerken, Odunpazarı Başkanlık takımı kupanın sahibi oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen turnuva, ESKİ Futbol Sahası'nda yapıldı. Bu yıl 18. kez düzenlenen etkinlik, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyesi personeli arasında dostluk ve rekabeti bir araya getirdi. Final maçı büyük bir heyecana sahne olurken, Odunpazarı Başkanlık takımı ile EBB Park Bahçeleri arasında oynanan mücadele golsüz berabere tamamlandı. Şampiyonu belirlemek için penaltı atışlarına geçildi ve Odunpazarı, bu atışlarda rakibini 5-4 yenerek kupayı kazandı.

Ödül töreni, ESKİ Futbol Sahası'nda coşkuyla gerçekleştirildi. Törene, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ve birçok sporsever katıldı. Başkan Ünal, turnuvanın düzenlenmesinin kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, katılan tüm takımları tebrik etti. Başkan Kurt ise, Odunpazarı Başkanlık takımının centilmence geçen mücadeleler sonucu elde ettiği şampiyonluktan duyduğu gururu ifade etti.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi