Sanatçılarımızın iletişim kurduğu dili anlamalıyız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sanatçılarımızın iletişim kurduğu dili anlamalıyız
A
a

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve 4. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali etkinlikleri kapsamında Kosova Filarmoni Orkestrası’nın

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve 4. Uluslararası Şefika Kutluer Festivali etkinlikleri kapsamında Kosova Filarmoni Orkestrası’nın vermiş olduğu konser, Ankara Resim ve Heykel Müzesinde gerçekleştirildi.
 
Konsere Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Kosova Ankara Büyükelçisi Avni Sipahiu, ESOGÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan Gönen, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, EESOB Başkanı Ekrem Birsen ve çok sayıda davetli katıldı. Konser öncesi bir konuşma yapan Vali Tuna, “Uluslararası anlamda ün yapmış değerli sanatçılarımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Bu akşam doğuyla batıyı buluşturuyoruz diyen Vali Tuna, “Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak kültür ve sanat insanlarını buluşturmaya devam ediyoruz. Sanatçılarımızın birbirleriyle iletişim kurdukları bu dili bizimde çok iyi kullanmamız lazım. Değerli sanatçılarımız bize bu fırsatı veriyorlar, bizde onları elimizden geldiği kadar destek vermeliyiz” şeklinde konuştu. Daha sonra Şefika Kutluer, Vali Tuna’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Vali Tuna’da günün anısına Kutluer’e 2013 TDKB anı tabağı hediye etti. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi