Ritmik Sevgi hayran bıraktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ritmik Sevgi hayran bıraktı
A
a

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansının katkılarıyla “Eskişehir Ritmik Sevgi Roman Grubu” Yunus Emre Kültür Merkezinde muhteşem bir kons

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansının katkılarıyla “Eskişehir Ritmik Sevgi Roman Grubu” Yunus Emre Kültür Merkezinde muhteşem bir konser verdi.
 
Ritim Grubu, AÇİKAD’ın (Aktif Çalışan İş Kadınları Derneği), Odunpazarı Belediyesiyle birlikte bir yıldır çalıştırmaya devam ettiği ritim grubu Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu, İlhan Ünügür İlköğretim Okulu ve Eti Maden İşletmeleri İlkokulunda öğretim gören 26 çocuktan oluşan ritim grubu Eskişehirlilere unutamayacakları bir gece yaşattılar.
 
 
ÇOCUKLARIN KAYNAŞMASI
 
Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can konser öncesi yaptığı konuşmada “Şehrimizin kültür mozaiğinin en önemli parçalarından biri olan çocuklarımızın bu anlamlı başarısı hepimizi gururlandırıyor” dedi. “Hamdi Akatay Perküsyon Grubu” nun yaptığı gösteride dinleyicilerden büyük alkış aldı. Eskişehir Aktif Çalışan İş Kadınları Derneği, Kocaeli Roman Kadın Derneği ve Kocaeli Roman Müzisyen ve Sanatçılar Derneğinin iş birliğiyle hazırlanan konserde asıl amacın çocuklarımızın diğer illerdeki çocuklarla kaynaşması olduğu belirtildi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi