Öğrenciler müzeyi gezdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğrenciler müzeyi gezdi
A
a

Geçtiğimiz ay 100 bininci ziyaretçisini ağırlayan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çevre il ve ilçele

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz ay 100 bininci ziyaretçisini ağırlayan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çevre il ve ilçelerde yaşayan öğrenciler tarafından da ilgi görüyor. Son olarak Günyüzü ilçesi ilkokul öğrencileri ve Ankara Polatlı Anadolu Lisesi öğrencileri müzeyi gezdi.
Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi toplumun her kesiminden ilgi görmeye devam ediyor. Eylül ayı içerisinde 100 bin ziyaretçi sayısına ulaşan müzeye çeşitli tur gruplarının yanı sıra çevre il ve ilçelerden öğrencilerde ilgi duyuyor. Son olarak Günyüzü ilçesinden bir grup ilkokul öğrencisi müzeyi ziyaret etti. Müze’deki heykelleri büyük bir beğeniyle izleyen minik öğrenciler, Atatürk ve sanatçıların heykelleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Ankara Polatlı Anadolu Lisesi ve çevre illerdeki üniversitelerden Eskişehir’e gelen öğrenciler de müzeyi gezen bir başka gruptu. Öğrenciler Atatürk ve sanatçılarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Gruplar, Balmumu Heykeller Müzesi’nden sonra Çağdaş Cam Sanatları Müzesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu parklar ile Porsuk Çayı’nı görmek için Eskişehir turuna çıktılar. (HM)
 
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi