Müzik, dans ve anlatım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müzik, dans ve anlatım
A
a

Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da, Dans Kulübü’ne bağlı Müzikal Grubu’nun tanışma toplantısı gerçekleşti.

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da, Dans Kulübü’ne bağlı Müzikal Grubu’nun tanışma toplantısı gerçekleşti.
 
Müzik Kulübü sorumlu üyesi Özgür Hünel, geçen sene Dans Kulübü'ne bağlı “Tango Grubu” olarak bir tango müzikali (Roxanne de Buenos Aires) sahneye koyduklarını ve performanslarının çok beğenilmesi üzerine bir müzikal grubu kurma kararı aldıklarını belirtti. Yeni kurulan grubun, sadece tangoda değil; klasik akımda da müzikalleri izleyici karşısına çıkaracağını ifade eden Hünel, konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘’İlk projemizde, dünyaca ünlü müzikaller arasından (Best of the Musicals) seçme parçaları bir seçki şeklinde seyirciye sunacağız. O müzikalde yer alan parça, dans, dekor ne varsa o sahneyi aynen alıp canlandıracağız.’’
 
Toplam 5 bölümden oluşan Müzikal Grubu, “müzik, dans ve anlatım” temelli sahne sanatları için vokal, dans, dekor, moda ve orkestra gibi alanlarla ilgilenen öğrencileri bekliyor. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi