Kıkırdak çizgiler sergisi açıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kıkırdak çizgiler sergisi açıldı
A
a

Türkiye'nin en ünlü çizerlerinden usta karikatürist Tan Oral'ın ''Kıkırdak çizgiler sergisi'' Anadolu Üniversitesi (AÜ) Karikatür Sanatını Araştırma v

Sütiş Eskişehir
Türkiye'nin en ünlü çizerlerinden usta karikatürist Tan Oral'ın ''Kıkırdak çizgiler sergisi'' Anadolu Üniversitesi (AÜ) Karikatür Sanatını Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde açıldı.
 
Düzenlenen törene, AÜ’den Prof. Dr. Bilgehan Uzuner, Prof. Dr. Recai Dönmez, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Merkezi Ajansı Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet Kot, Cem Sahir İslam ve çok kalabalık bir karikatür sever gurubu katıldı. Eskişehir Ak Camii mahallesi Malhatun sokak No:6 adresindeki Karikatür Müzesi’nde açılan sergide, usta karikatürist Tan Oral, sadece 500 adet basılan ve basının ünlü portrelerinden oluşan ‘Memnuniyetsizler’ adlı kitabını karikatürseverlere imzaladı. Karikatür Müzesi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sadettin Aygün, yaptığı konuşmada, yaklaşık her ay bir karikatür sergisinin müzede açılacağını belirterek, karikatürün usta kalemlerini Eskişehir'de ağırlamaktan onur duyacaklarını sözlerine ekledi. Tan Oral Karikatürleri Sergisi, 5 Ocak 2014'e kadar müzede sergilenecek. Serginin açılışında Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın mesajı da okundu. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi