Keşif küresi Çağfen’de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Keşif küresi Çağfen’de
A
a

Öğrencilerinin akademik alanda gelişimleri kadar sosyal ve kültürel alanlarda da gelişimine önem veren Çağfen Koleji, öğrencilerini farklı bir yenilik

Sütiş Eskişehir
Öğrencilerinin akademik alanda gelişimleri kadar sosyal ve kültürel alanlarda da gelişimine önem veren Çağfen Koleji, öğrencilerini farklı bir yenilikle bir araya getirdi.
 
Türkiye’de sayılı müzelerde ve bilim merkezlerinde bulunan Keşif Küresi hizmetine ev sahipliği yapan Çağfen Koleji, Astronomi eğitiminde kullanılmak için tasarlanmış ve insanların gökyüzünü yakından tanımasına olanak sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistem olan Keşif Küresini öğrencileriyle buluşturdu. Kubbe biçimindeki yapısı ve 360 derece görüntüleme sistemi ile öğrencilere gökyüzü, güneş sistemi, yıldızlar ile keşif yapmasına imkân oluşturan Keşif Küresinde 35 dakikalık gösterimlerle “Güneş Sistemimizdeki Gezegenler” ile ilgili filmi izleyen Çağfenli öğrenciler, bu etkinliğin kendileri için çok öğretici olduğunu ve Keşif Küresi içerisinde film izlemenin çok özel bir deneyim olduğunu vurguladılar. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi