Keloğlan senfonide

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Keloğlan senfonide
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile Aktiffelsefe Kültür Derneği gönüllüleri tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Keloğlan Senfonide’ Mü

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile Aktiffelsefe Kültür Derneği gönüllüleri tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Keloğlan Senfonide’ Müzikli Eğitim Konseri yeniden çocuklarla buluşuyor.
 
Şef Ender Sakpınar yönetimindeki Senfoni Orkestrası ve Aktiffelsefe gönüllülerinin, çocuklara senfoni orkestrasındaki enstrümanları tanıtmak ve klasik müziği sevdirmek için düzenlediği ücretsiz eğitim konseri 21 Kasım 2013 Perşembe günü saat 14.00’de başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleşecek olan müzikli eğitim konserine çocuklar okullarından öğretmenleriyle katılacak. Aktiffelsefe gönüllülerinden Gökhan Erol Keloğlan, Gülcan Gelerli: Bicirik, Didem Bektaş: Keloğlanın annesi, Atakan Tamkan: padişah, Merve Çilesiz: Cankız, Ender İnaç: Gündüz Amca, Anıl Aydın: fermancı rolünde yer alacak.
 
OYUNCAKLARI GETİRİN
 
Aynı zamanda konser boyunca konser binasında, Aktiffelsefe Kültür Derneği’nin düzenlediği “Yalnız Enstrümanlara Yeni Arkadaşlar” kampanyası için bir tanıtım standı da yer alacak. Ailelerden kampanyaya destek için artık oynanmayan oyuncakları getirmeleri istendi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi