Kazım Kurt: “Halkın olan bu merkezlere sahip çıkın”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt: “Halkın olan bu merkezlere sahip çıkın”
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin 18 Halk Merkezinde ve Seramik Parkta yer alan atölyelerde üretilen eserler Adalar’da “Yıl Sonu Sergisi” ile vatandaşlara sunuldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezleri ve Seramik Park Kursiyerleri, Adalar’da Yıl Sonu Sergisi açtı. Kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru eserlerin satışının da yapıldığı sergi, 3 gün boyunca Eskişehirlilerle buluştu. Sergiyi gezen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bütün öğretmenlerimize, bütün çalışanlarımıza ve bize güvenip bu kurslara katılan bütün kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Halk merkezleri halkındır. Gelin birlikte çalışalım, Odunpazarı’nı birlikte yönetelim” dedi.
Odunpazarı Belediyesi’nin 18 Halk Merkezinde ve Seramik Parkta yer alan atölyelerinde bir yıl içinde kursiyerler tarafından üretilen eserler, Adalar’da açılan ‘Yıl Sonu Sergisi’ ile vatandaşların beğenisine sunuldu. 3 gün boyunca Adalarda yer alan sergide kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği göz nuru eserlerin satışı da yapıldı.
Kaynak : İHA
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi