İşte Eskişehir'de yaz tatilinizi renklendirecek kurslar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehir'de yaz tatilinizi renklendirecek kurslar
A
a

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri'nde 2024 yaz dönemi kursları için kayıtlar başladı. Çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar, 8 Temmuz'da başlayacak. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenecek 2024 yaz dönemi kursları için kayıtlar 24-28 Haziran tarihlerinde alınacak. Çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz olarak açılacak kurslar 8 Temmuz’da başlayacak.

Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi'nde faaliyete geçirilen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek bahar dönemi kursları için kayıtlar başlıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana Eskişehirlilerin vazgeçilmezi haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek kurslar kapsamında hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik eğitimler yer alıyor. 4-9 yaş arası çocuklar için jimnastik, 7-16 yaş arası çocuklar için basketbol, futbol, tekvando, voleybol ve masa tenisi, 6-12 yaş arası çocuklar için de satranç kursları düzenlenecek. Yine uzman eğitmenler tarafından 18 yaş üstü yetişkinler için aerobik, pilates ve zumba kursları verilecek.

Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için 24 Haziran’da başlayacak kayıt işlemleri, 28 Haziran tarihinde sona erecek. 8 Temmuz’da derslerin başlayacağı kurslara katılmak isteyenler çocuklar için kayıt formuna, duyuru görselinde yer QR kodu okutarak veya https://tinyurl.com/yazcocukkayit linkine tıklayarak, yetişkinler ise yine görselde yer alan QR kodu okutarak veya https://tinyurl.com/yazyetiskinkayit linkine tıklayarak ulaşabiliyor. 

Öte yandan kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.
Kaynak : BÜLTEN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi