Hükûmetten güzel hizmet

Vali Hüseyin Aksoy, Odunpazarı ilçesinde yapımı devam eden Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nin bu yıl içinde tamamlanacağının müjdesini verdi.

27 Haziran 2024 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Vali Hüseyin Aksoy, Odunpazarı ilçesinde yapımı devam eden Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nin bu yıl içinde tamamlanacağının müjdesini verdi. Aksoy yayınladığı yazılı açıklamada uyuşturucu ve alkol bağımlılığının toplumları çöküşe götürdüğünü ifade ederek, “Mücadelenin topyekûn ve kararlıkla sürdürülmesinde emeği geçen kurumlara, sivil toplum örgütlerine ve Eskişehirlilere teşekkür ediyorum. İlimiz Odunpazarı ilçesinde yapımı devam eden Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi bu yıl içinde tamamlanacağını paylaşmak istiyorum" dedi.
“İçmesinler şu zıkkımı” demek kolay. Ancak bağımlıların bu illeti bırakmakta ne kadar zorlandıkları bir gerçek. Dolayısıyla bağımlılara yardım edilmesi ve bilimsel yöntemlerle madde bağımlılığının üzerine gidilmesi gerekiyor.
Ülkemizde madde bağımlılığının giderek artan bir sorun olduğunu biliyoruz. Özellikle memleketi işgal eden sığınmacılar, uyuşturucunun yaygınlaşmasında içici ve satıcı olarak büyük rol oynuyor.
Sağlık Bakanlığı ve Eskişehir Valiliğini tebrik ederiz. Çok güzel bir hizmette bulunmuşlar. Kim bilir kaç güzel insanı ölümün kıyısından kopartıp, topluma yararlı ve mutlu bireyler hâline getirecekler?

Kurt Çıkış Planını açıkladı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor'da birlikteliği sağlamak adına çaba gösterdiklerini ve yapılan toplantılar sonucunda, dört önemli madde üzerinde uzlaşma sağlandığını ifade etti. Bu maddeler arasında iyi bir takım kurulması, kulübün şirketleşmesi, üst kurul oluşturulması ve borçların azaltılması yer alıyormuş.
Şimdi Sayın Kurt’un ortaya attığı plan çok gerçekçi. Ancak iyi bir plan yapmak, o planın başarıya ulaşacağını göstermez. Burada top Ulaş Entok yönetimine geçiyor.
Biz Eskişehirspor taraftarları olarak Sayın Entok ve arkadaşlarının her zaman arkasındayız. Yeter ki Eskişehirspor kurtulsun. Bu arada yerel yönetimlerin de verdiği sözleri tutup tutmadığının takipçisi olacağız.

Ülke zaten işgal edilmiş 

AK Partililerin pek sevdikleri ve rol model olarak aldıkları Vladimir Putin, Ukrayna Savaşı hezimetinden sonra gittikçe daha sık atom bombası kullanmaktan bahsediyor. Gerçekte bir devlet başkanı değil, mafya babası olan diktatör Putin iyice delirdi mi yoksa blöf mü yapıyor bilemeyeceğim.
Ancak bu tehditler neticesinde ve hâliyle 3’üncü Dünya Savaşı ihtimali daha çok konuşuluyor. Elbette ve inşallah böyle bir savaş çıkmaz. Ancak biz Türkler için çok şey değişeceğini de zannetmiyorum. Çünkü zaten sevgili AK Partililer sayesinde memleketimiz Arap – Afgan işgali altında değil mi? 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi