Eskişehir Mamuca TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Mamuca TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?
A
a

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, TOKİ'nin Odunpazarı ilçesine bağlı Vadişehir - Mamuca mevkiindeki konut projelerinin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Albayrak, şantiye alanını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve projenin etaplar halinde tamamlanma sürecine dair detayları paylaştı.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, TOKİ’nin Vadişehir – Mamuca mevkiinde bulunan şantiye alanını ziyaret etti. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Albayrak, etap etap proje hakkında bilgiler verdi. 
 
Çalışmalarda sona gelindiğini ve konutların teslim tarihi için gün sayıldığını vurgulayan Albayrak, açıklamasında şunları söyledi: 
 
“Odunpazarı ilçemize bağlı Vadişehir - Mamuca mevkiinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan konutların şantiye alanını ziyaret ettik, yetkili arkadaşlarımızdan bilgi aldık. 
 
1-2-4’üncü etaplardaki çalışmalar hemen hemen bitmiş durumda. 3’üncü etap çalışmaları ise yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak. Odunpazarı ilçemizde 3109 daireyi yıl sonuna kadar Eskişehirli hemşehrilerimize bir an evvel teslim etmek için ekipler var gücüyle çalışıyor. 
 
Projelerin tamamlanmasıyla birlikte TOKİ Eskişehir’de bugüne kadar toplam 15 bin civarı konutu hemşehrilerimize kazandırmış olacak. Dile kolay, 15 bin vatandaşımız depreme karşı dayanıklı, yeni ve modern bir yuva… Daha Stadyum, hastane, camii ve kamu binalarımızı saymıyoruz bile. Devletimiz var olsun.  
 
Deprem riski olan şehrimizde 25 yılda yalnızca 24 daireyi dönüştüren Eskişehir Büyükşehir Belediyemizin bahane değil hizmet üretmelerini tavsiye ediyoruz…”
Kaynak : BÜLTEN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi