B-Fit Eskişehir'de yeni şubesini açtı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç B-Fit Eskişehir'de yeni şubesini açtı!
A
a

Her yaş grubu ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak bedensel ve zihinsel gücünü artırmaya hizmet eden b-fit, Eskişehir'de Batıkent Şubesini açtı. İşletme sahibi Damla Atlas'ın girişimiyle Eskişehir'e getirilen marka, '30 Sihirli Dakika' sloganıyla kadınlara sağlıklı bir beden ve zihin yapısı vadediyor.

Sütiş Eskişehir
İş hayatında kadına yönelik baskının arttığını dile getiren işletme sahibi Damla Atlas, "Kadınların güçlerini ellerine almaları gerektiğini düşünüyorum, o nedenle bu markayı Eskişehir'e getirmek istedim" dedi. Atlas, girişimcilik hikayesini şöyle anlattı: "Daha öncesinde 5 yıl kadar bir süre kurumsal bir firmada satış temsilciliği yapmıştım. Sonraki süreçte kendi işimi yapmak istedim çünkü erkeklerin egemenliği altında kalmadan, kadınların daha iyi yöneticilik yapacağına inanıyorum. Daha önce interval alanında 10 yıl spor yapmış biriyim. İzmir'de eğitim aldığım dönemde firmayla tanışmamın ardından bu firmanın Eskişehir'de olmadığını görerek, Eskişehir'e ben getirmek istedim. 'Hem işletme mezunu hem de sporcu olarak neden bu alanda yatırım yapmıyorum?' dedim ve bu nedenle de b-fit'i tercih ettim. Kadının gücüyle bir şeyler yapmaya çalışan bu firmanın, bu alanda çok başarılı olduğuna inanıyorum. Günümüzde kadına yönelik artan iş baskısına karşı, kadınların kendi güçlerini ellerine almaları gerektiğini düşünüyorum. Burada sporu kadınlara sevdirmeyi ve kadınların yaşam alanını arttırmayı amaçlıyoruz.  '30 Sihirli Dakika' sloganımızla birlikte, interval aletlerimizde 30 dakikalık alet kullanımının ardından 30 dakikalık hareketlilik ile devam ettirdiğimiz bir sistemle çalışıyoruz. Aletle çalışmanın ardından karın, kalça, kol, streeching ve yoga hareketleri ile kadınların sıkılaşmasını ve sağlıklı bir vücuda sahip olmasını amaçlıyoruz. Burada sadece spor yapmıyor aynı zamanda birbirimizin psikoloğu oluyoruz, yaptığımız etkinlikler sayesinde sosyalleşiyoruz. Bu doğrultuda kadınlara sosyal bir hayat sunuyoruz. Sporun vücutta salgıladığı mutluluk hormonuna ek olarak, kendi topluluğumuzu kurmanın mutluluğunu da yaşamak istiyoruz. Kadınlar mutlu olsun istiyoruz."

"30 DAKİKADA MUCİZELER BAŞARIYORUZ"

b-fit Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Topal marka hakkında bilgilendirmeler yaparak," Burası sadece bir spor salonu değil, yaşam merkezidir" dedi. Topal, "b-fit kadınların zihinsel, sosyal ve bedensel gelişimini destekleyen sosyal bir şirkettir. Kadın istihdamına önem vererek, kadınların kendilerini geliştirebileceği bir alan yaratmayı amaçlıyor. Bu hedefle Türkiye'nin her yerinde şubeler açıyoruz. Burası sadece bir spor salonu değil aynı zamanda bir yaşam merkezidir. Hedefimiz hem kadınlara sosyal bir alan yaratmak hem de kadının güçlü olmasının sağlamak. b-fit'in artık kendisiyle özdeşleşen ve başka bir yerde bulamayacağınız interval antrenman sistemi vardır. Burada hem kardiyo hem de kas-kuvvet çalışması yapılıyor. 30 dakikalık sürede hem kalori harcaması hem de kas gelişimi sağlanıyor. Sağlıklı bir beden ve zihin yapısı için 30 dakikada mucizeler başarabiliyoruz. 18 yıllık bir marka olan b-fit'i Eskişehir'e kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Buna vesile olduğu için Damla Hanım'a da çok teşekkür ediyoruz. Bu Eskişehir için bir başlangıç, belki ilerleyen zamanlarda farklı lokasyonlarda farklı şubeleri de görürüz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından işletme sahibi Damla Atlas'ın yakını Prof. Dr. Ufuk Aydın'ın 'Hayırlı olsun' dilekleri eşliğinde kurdele kesimi gerçekleşti.
 
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ MUHABİRİ - SÜMEYRA BALCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi