Harika Cumhuriyet konseri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Harika Cumhuriyet konseri
A
a

Es TV program yapımcısı ve Anadolu Gazetesi köşe yazarı Şinasi Kula’nın Tepebaşı Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Cumhuriyet Konseri, büyük bir

Sütiş Eskişehir
Es TV program yapımcısı ve Anadolu Gazetesi köşe yazarı Şinasi Kula’nın Tepebaşı Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Cumhuriyet Konseri, büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Zübeyde hanım Kültür Merkezi’nde yapılan konsere CHP milletvekili Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, Es Group Yönetim Kurulu Başkanı F. Özgür Demirdaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Harika konserde birbirinden güzel kahramanlık türküleri ve şarkıları seslendiren Şinasi Kula, böyle bir konser verdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, başta katılanlar olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da, Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet borçlu olduğumuzu söyledi.
Soner Yüksel’in okuduğu şiirlerle renklenen konserde Atatürkçü Düşünce Kulubü gençlerinin katkısı da görülmeye değerdi.
Konserin başında “Andımız”ı okuyan Efe Güven ve Enes Bolu adlı çocuklar konserin ilerleyen dakikalarında oynadıkları oyunla da büyük taktir topladılar.
Konserde yine Şinasi Kula’nın seslendirdiği “Mazi kalbimde yaradır” adlı tangoya danslarıyla eşlik eden Ebru-Alemdar Sungar çifti de büyük alkış aldı.
Konser “Sarı saçlım, mavi gözlüm” şarkısı ve “10. Yıl Marşı” ile sona ererken katılanlar ellerindeki Türk Bayraklarıyla tempo tutarak eşlik etti. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi