Gemlik’te Eskişehir rüzgarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gemlik’te Eskişehir rüzgarı
A
a

Eskişehir adına Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası'nda yarışan veteran sporcular dereceleriyle herkesi mutlu etti. Sporcular düzenlenen törenle madalyalarını aldılar. 

Sütiş Eskişehir
Türkiye Karate Federasyonu organizasyonuyla düzenlenen turnuvada 16 ülkeden katılan 1700 sporcu farklı dallarda kürsüye çıkma mücadelesi verdi. Türkiye genelinde 22 ilden turnuvada yarışırken, Eskişehir'den antrenörler Yaşar Ordu ve Sami Togay’ın 9 sporcusu müsabakalara katıldı. Genel klasmanda 2'nci, normal sıralamada 5'inci olmak üzere 4 birincilik ve ikincilik, 1 üçüncülük alan Eskişehir temsilcileri, toplamda 9 madalya almaya hak kazandı. Programda madalya ve belgelerini takdim eden Gençlik Spor İl Müdürlüğü karate antrenörü Yaşar Ordu, sporcuların çalıştıkları sürece performanslarını koruyup karate sporunda vizyon sahibi olabileceklerini belirtti.

Turnuvalara hazırlanıyorlar

Turnuvalara iyi hazırlandıklarını söyleyen Ordu, "Burada karateye başlama yaş aralığı genel olarak 6'dan başlıyor. Veteran sporcularımız, 45-50 yaşında kadar sporcularımız da var. Şimdi biz önce bir temel teknik eğitimi yapıyoruz. Temel teknik olmadan zaten arkası gelmiyor. Bu anlamda genelde 7 tur müsabaka yapmamız gerekiyor onun için de düzenli, aralıksız çalışıyoruz. Çalışmalarından dolayı önce sporcularımızı tebrik ediyoruz. Çok çalışıyorlar. Onlar çalıştıkça biz de her türlü onları profesyonel anlamda destekleyerek onların eksiklerini tamamlayarak daha ileri seviyelere taşıyoruz."
 
Kaynak : AA
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi