Farklı kültürler Gençlik Merkezi’nde buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Farklı kültürler Gençlik Merkezi’nde buluştu
A
a

Türkiye, Litvanya ve Estonya ortaklığıyla Avrupa Birliği Gençlik Programları dahilinde bir araya gelen gençler ‘Dansın Farklı Dilleri – Farklı Renkler

Sütiş Eskişehir
Türkiye, Litvanya ve Estonya ortaklığıyla Avrupa Birliği Gençlik Programları dahilinde bir araya gelen gençler ‘Dansın Farklı Dilleri – Farklı Renkleri‘ isimli proje kapsamındaki çalışmalarını 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirdi.
  
09-14 Eylül 2013 tarihleri arasında, Yunusemre Halk Dansları Grubu adı ile gerçekleştirilen proje aynı zamanda Eskişehir’in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği’ne de atıfta bulunuyor. Projede yer alan gençler, kendi halk dansları ile kültürlerin kaynaşmasını amaçlıyor. Katılımcı gençler, proje faaliyet programı süresince, kültürlerarası öğrenme süreçlerini pekiştirerek, Avrupa Vatandaşlığı bilinçlerini geliştirme imkanı da bulduklarını belirtti. Projede Tepebaşı Belediyesi’nden büyük destek bulduklarını belirten proje ekibi; gençlere verdiği önem ve ‘Dansın Farklı Dilleri – Farklı Renkleri ‘ projesine katkılarından dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür ziyaretinde bulundu. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi