Eskişehir'de zincir marketlerdeki o ürünlere el konuldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de zincir marketlerdeki o ürünlere el konuldu!
A
a

Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, gıda güvenliğini sağlamak amacıyla marketlerde sıkı denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, tarihi geçmiş ürünler tespit edilerek imha edilmek üzere el konuldu ve iş yerlerine cezai işlemler uygulandı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, gıda güvenliğini sağlamak amacıyla marketlerde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, tarihi geçmiş ürünler tespit edilerek imha edilmek üzere el konulurken, iş yerlerine de cezai işlemler uygulandı.

Zabıta Dairesi, hijyenik koşullar, fiyat etiketleri ve raf düzeni gibi konularda sıkı kontroller yapıyor. Son denetimlerde süt, tavuk, peynir, yoğurt ve sosis gibi birçok ürünün tarihinin geçtiği belirlendi.

Zabıta ekipleri, halk sağlığını korumak ve tüketiciyi bilinçlendirmek amacıyla denetimlerin devam edeceğini vurgulayarak, vatandaşlardan son kullanma tarihlerini kontrol etmelerini ve şüpheli ürünleri Alo Zabıta 153 veya Alo Gıda 174 ihbar hatlarına bildirmelerini istedi. Sağlıklı ve güvenli gıda tüketimi için dikkatli olunması gerektiği belirtildi.


Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi