Umutlarımız arttı

Deplasmanda 2 maç üst üste kazanan Eskişehirspor, kendi evinde ilk kez seyircisiyle buluştuğu maçta Aksaray’ın Osmanlı 1453 takımına gol olup yağdı. Maçı 6 – 0 kazanan kırmızı şimşekler hem skorla hem de oynadığı güzel futbolla taraftarını memnun etti.

21 Ekim 2024 09:19
A
a
Sütiş Eskişehir
Deplasmanda 2 maç üst üste kazanan Eskişehirspor, kendi evinde ilk kez seyircisiyle buluştuğu maçta Aksaray’ın Osmanlı 1453 takımına gol olup yağdı. Maçı 6 – 0 kazanan kırmızı şimşekler hem skorla hem de oynadığı güzel futbolla taraftarını memnun etti. Sezona “Mutlak Şampiyonluk” parolasıyla çıkan Eskişehirspor’un başarılı olmasını ve artık şu amatör kümelerden kurtulmasını diliyoruz.
Teknik direktörümüz Ergün Ortakçı takıma iyi futbol oynatıyor. Futbolcularımız yetenekli ve hırslı. Taraftar da takımına inanmış durumda. Bu koşullarda şampiyonluğun gelmesi olası.
Ancak her zaman işler yolunda gitmeyecek. Takım zaman zaman kötü futbol oynayacak ve puan kaybedecek. Bazen iyi top oynayacağız ama şansımız yaver gitmediği için yine puan kaybedeceğiz. Bazen de kötü bir hakem yönetiminin kurbanı olacağız.
Bütün bunlar futbolun içinde olan şeyler. İşte böyle kötü günlerimizde de moralimizi bozmaz ve birbirimize kenetlenirsek, başarıya ulaşırız. Çünkü şampiyon olmanın ilk koşulu, birlik ve beraberlik içinde olmamızdır.

Hükümete haksızlık yapılmasın

Yeni doğan çetesiyle ilgili hükümeti suçlayan bazı açıklamalar görüyoruz. Elbette ülkede adaletin olmaması, cezaların yetersizliği gibi konulardan dolayı hükümeti eleştirebiliriz. Bu konudaki eleştirilere ben de katılıyorum. Ancak yeni Doğan çetesiyle hükümet arasında doğrudan bir bağlantıyı kimler nasıl kuruyor? İşin orasını anlamıyorum.
Unutulması ki bu skandal hükümetin gizleyip de, basının ortaya çıkarttığı bir skandal değil. Bu skandalı harekete geçen savcılık sayesinde öğrendik. Dolayısıyla ortada skandalın üzerini örtmeye çalışan bir hükümet yok. Bilakis olayın üzerine giden bir hükümet var.
AK Parti iktidarının kötü yaptığı binlerce şeyi sayabilirim. Ama eleştiri yapacaksak da haksızlık yapmamalıyız.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi