Eskişehir’de şenlik var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de şenlik var
A
a

Eskişehir bu hafta sonunu oldukça hareketli ve eğlenceli geçirecek. Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen etkinliklerde sanatçılar sahne a

Sütiş Eskişehir
Eskişehir bu hafta sonunu oldukça hareketli ve eğlenceli geçirecek. Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen etkinliklerde sanatçılar sahne alacak, konserler düzenlenecek.
 
KÜLTÜR BAŞKENTLİĞİ ETKİNLİĞİ
 
Kültür Başkentliği Ajansı tarafından bugün Muttalıp Çayırında düzenlenen eğlencede cirit, kökbörü, atlı cündilik, atlı akrobasi, Hacivat-Karagöz ve Nasreddin Hoca gösterileri yapılacak. Şenlikte ayrıca çocuklar için eğlence merkezi, palyaço, Midilli gezileri yapılacak, çeşitli ikramlarda bulunulacak.
Saat 14.00’de başlayacak etkinliklerde katılanlar bol bol eğlenme fırsatı bulacak.
 
MUSTAFA CECELİ KONSERİ
 
Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından birincisi düzenlenen Gençlik Konserlerinin ilk konuğu Mustafa Ceceli olacak.
Ceceli Sazova Bilim-Sanat ve Kültür Parkı’nda saat 20.00’de sahne alacak.
Mustafa Ceceli konserine ilginin yoğun olması bekleniyor.
 
HAKAN AYSEV-ÜMİT ZİLELİ- FERHAT GÖÇER
 
Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslar arası Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında Ümit Zileli ve Hakan Aysev’in konseri yapılacak. Pişmiş Toprak Sempozyumu alanında gerçekleşecek konser saat 20.00’de başlayacak.
Yine Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında 22 Eylül Pazar günü de Neo AVM açık otoparkında Ferhat Göçer konseri gerçekleştirilecek. Bu konser de saat 20.00’de başlayacak
 
BALKAN HAVASI ESECEK
 
Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu tarafından dün başlayan etkinlikler bugün ve yarın da devam edecek.
Dün Balkan Savaşları ve Göç resim sergisinin açılışından sonra bugün de Hamamyolu Caddesi Saatli Park’ta Halk Oyunları gösterileri yapılacak halka helva dağıtılacak.
22 Eylül Pazar günü de Çankaya mahallesi göçmen konutları piknik ve gösteri alanında halk oyunları, yağlı güreşler ile Arif Şentürk, Soner Özbilen ve Rüstem Avcı konseri yapılacak. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi