Eskişehir’de polis ekipleri üniversite öğrencilerini bilgilendirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de polis ekipleri üniversite öğrencilerini bilgilendirdi
A
a

Eskişehir’de polis ekipleri, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir bilgilendirme etkinliği düzenledi

Sütiş Eskişehir

Eskişehir’de polis ekipleri, üniversite öğrencilerine yönelik güvenlik ve farkındalık eğitimi gerçekleştirdi. Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde düzenlenen etkinlikte, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele, Asayiş, Güvenlik, Narkotik, Siber, Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Şube müdürlükleri personelleri bir araya geldi.

Ekipler, "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında öğrencilere güvenlik konusunda bilgilendirme yaparken, SİBERAY ve NARKONOKTA projeleriyle de önemli mesajlar verdi. Yapılan bilgilendirme çalışmaları kapsamında, toplamda 10 bin 200 öğrenciye ulaşıldığı bildirildi. Etkinlik, öğrencilere çeşitli suçlardan korunma, internet güvenliği ve narkotik madde kullanımı gibi önemli konularda bilgi sağladı. Bu tür etkinliklerin, gençlerin güvenli bir yaşam sürmeleri adına büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi