Eskişehir Büyükşehir'den Alpu'ya yeni yollar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir'den Alpu'ya yeni yollar!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu ilçesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Fevzipaşa ve Yunus Emre mahallelerinde yapılan çalışmalar, ilçe sakinlerine konforlu ve güvenli yollar sunmayı hedefliyor. Altyapı tamamlandı, şimdi ise yollar modernleşiyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu ilçesinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla yol yapım çalışmalarına hız verdi. Alpu ilçe merkezindeki Fevzipaşa ve Yunus Emre mahallelerinde, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt kaplama işlemleri başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol yapım, bakım ve onarım hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Alpu ilçesi Fevzipaşa ve Yunus Emre mahallelerinde Fidanlık Sokak, Okul Sokak, İstasyon Caddesi ve Tarım Sokak gibi ana yollar, toplamda 1700 metrelik bir alanda asfaltlanacak.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, ilçede yapılacak olan bu asfalt kaplama çalışmalarıyla Alpu sakinleri, daha güvenli ve konforlu yollarla ulaşım sağlayacak. Yolu daha sağlıklı ve güvenli hale getiren çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini dile getiren Alpu sakinleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye teşekkürlerini ilettiler.

Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere yönelik başlattığı bu tür yatırımlar, yaşam kalitesinin artırılmasında önemli bir rol oynamaya devam edecek.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi