Eskişehir Büyükşehir'den yeni öğrencilere sıcak karşılama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir'den yeni öğrencilere sıcak karşılama
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, yeni gelen üniversite öğrencilerinin şehre uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla Anadolu Üniversitesi kampüsünde bilgilendirme stantları açtı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, yeni gelen üniversite öğrencilerinin şehre uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla bu hafta Anadolu Üniversitesi'nde bilgilendirme stantları açtı. Kampüs girişinde bulunan stant alanlarında, kurulan stantlarda, öğrencilere şehrin imkanları, belediye hizmetleri, gençlik merkezinin düzenlediği etkinlikler ve çeşitli destek programları hakkında bilgi verildi.
 
Eskişehir’in öğrenci dostu atmosferi vurgulanırken, stantlarda gençlere yerel etkinlikler ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu hizmetler tanıtıldı. Öğrencilerin ilgisini çeken bu organizasyonla, Eskişehir’e yeni adım atan üniversiteliler sıcak bir karşılamayla karşılandı.
 
Gençlik merkezi, etkinliğin temel amacının öğrencilere Eskişehir'in sunduğu sosyal, kültürel ve sportif imkanları tanıtmak olduğunu belirtti ve “Gençsiniz, güzelsiniz, doğru şehirdesiniz!” sloganıyla öğrencilere moral verdi.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi