ESKİŞEHİR’DE KİTAP ZAMANI!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESKİŞEHİR’DE KİTAP ZAMANI!
A
a

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Türk Dünyası Kitap Şöleni”nin açılışı Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Na

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Türk Dünyası Kitap Şöleni”nin açılışı Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın katılımıyla yapıldı.
 
Alandaki stantları tek tek gezen Bakan Avcı ve beraberindekiler, yetkililerden bilgi aldı. Stant gezisi sırasında Bakan Avcı, çocuklara yazar Mehmed Niyazi’nin “Çanakkale Mahşeri” adlı kitabını önerdi. Bir diğer stantta ise yetkili, Bakan Avcı’ya, “Belki bugün yeniden okunmasının demokrasi sürecimize katkısı olur” diyerek, 27 Mayıs sürecinin orijinal gazetelerinden bir tanesini hediye etti. Bunun üzerine Bakan Avcı da, “Çok makbule geçti. Çok teşekkür ederim” dedi.
 
BU ŞÖLEN KENTİMİZE ÇOK YAKIŞTI
 
Bakan Avcı, 2013 yılının Türk Dünyası Kültür Başkentliği vesilesiyle Eskişehir için bereketli geçeceğini daha önce söylediklerini hatırlatarak, kentin 2014’te de bereketli günler yaşadığına dikkat çekti. Kitap şöleninin Eskişehir’e çok yakıştığını aktaran Bakan Avcı, “Bu şölen Türk Dünyası’nın Kültür Başkenti’ne çok yakıştı. Öğrencilerimizi, gençlerimizi, öğretmenlerimizi burada kucaklarında kitaplarla görmek çok güzel bir manzara. Eskişehir, kitap şöleniyle birlikte güzel bir hafta yaşayacak inşallah. Bunun devamı da gelecek. İnşallah bu gelenekselleşecek.Eğer yeteri kadar duyurabilirsek öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz bundan çok yararlanacaklar” dedi. (İHA)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi