Eskişehir'de engelli bireyler ve ailelerine özel iftar yemeği düzenlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Eskişehir'de engelli bireyler ve ailelerine özel iftar yemeği düzenlendi
A
a

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında engelli bireyler ve aileleri bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma ruhunu paylaştı.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi’nin geleneksel hale gelen Ramazan iftar programları kapsamında, engelli bireyler ve aileleri bir araya geldi. Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen programa belediye yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve özel gereksinimli bireylerin aileleri katıldı.

Dayanışma ve Paylaşımın Gücü

Etkinlikte konuşan Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Seyit Yıldızhan, Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın selamlarını ileterek, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren en özel zamanlardan biri olduğuna dikkat çekti. Yıldızhan, engelliliğin bir eksiklik değil, farklı bir bakış açısı sunduğunu vurgulayarak, “Önemli olan fiziksel engeller değil, zihinlerdeki ve kalplerdeki önyargılardır. Bizler sevgiyle ve dayanışmayla her engelin aşılabileceğine inanıyoruz” dedi. Tepebaşı Belediyesi’nin engelli bireylerin toplumsal yaşama daha fazla katılım sağlaması için çalışmalarına devam ettiğini belirten Yıldızhan, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Teşekkür Mesajları

Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Cafer Eşen ise, Tepebaşı Belediyesi’nin her yıl engelli bireyleri iftar sofralarında buluşturduğunu belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve ekibine teşekkür etti. Programa katılan diğer engelli derneklerinin temsilcileri de belediyenin sağladığı destekler için memnuniyetlerini dile getirerek, Ramazan ayının tüm topluma huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi