Dostluk görüntüleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dostluk görüntüleri
A
a

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Stadyumu'nda 2 gün süreyle düzenlenen Futbol ve Müzik Şöleninde dostluk görü

Sütiş Eskişehir
2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Stadyumu'nda 2 gün süreyle düzenlenen Futbol ve Müzik Şöleninde dostluk görüntüleri verildi.
 
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Vali Güngör Azil Tuna, dostluk ve kardeşliğin önemine vurgu yaptı. Türk dünyasındaki kardeşlik bağlarının ve gönül köprülerinin güçlenmesi açısından bu turnuvanın çok faydalı olduğunu belirten Vali Tuna, kazananın kardeşlik ve dostluk olduğunu, bu yüzden turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ettiğini söyledi. Vali Tuna, sözlerinin sonunda haftaya başlayacak olan lig maratonunda, Eskişehirspor’a ve muhteşem taraftarına yeni sezonda başarılar diledi.
Kazak sanatçı Zagipa İmangazieva’nın da konser verdiği etkinlikte Burcu Güneş konseri ise Ekim ayına ertelendi. Türkmenistan ve Kırgızistan takımlarının yöneticileri, Vali Tuna’ya, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan’a ve Teknik Direktör Sağlam'a, ülkelerinden getirmiş oldukları yöresel kıyafetleri takdim ettiler. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi