Çocuklara tatil eğlenceleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çocuklara tatil eğlenceleri
A
a

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler çeşitli kurumların kendileri için hazırladığı aktivitelerle tatillerini gönüllerince eğlenecek geçiriyorlar.

Sütiş Eskişehir
Yarıyıl tatiline giren öğrenciler çeşitli kurumların kendileri için hazırladığı aktivitelerle tatillerini gönüllerince eğlenecek geçiriyorlar.
 
Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Tiyatro bölümü üyelerinin hazırlamış olduğu Çocuk Tiyatroları yarıyıl tatilinde de çocukları yalnız bırakmıyor. Yarıyıl tatilinde minikleri “Cüceler ve Uzaylılar” ve “Evimiz” adlı oyunlar ile selamlayan Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi, miniklere keyifli bir yarıyıl tatili sunuyor.
Başkan Sakallı yaptığı açıklamada, yorucu bir eğitim-öğretim yarıyıl döneminin ardından karne heyecanı yaşayan öğrencilerimizin tatillerini daha eğlenceli, kültür ve sanatla iç içe geçirmeleri için böyle anlamlı bir proje gerçekleştirdiklerini belirtti.
 
ESPARK’TA ETKİNLİKLER
 
Öte yandan, bazı çocuklar, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Espark Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle doyasıya eğleniyor.
Konuyla alakalı alışveriş merkezinden yapılan açıklamada, Espark Alışveriş Merkezi’nin eğlendirici aktivitelerine devam ettiği belirtildi. Düşler Dünyası ile 3 Şubat’a kadar devam edecek eğitirken eğlendiren etkinliklerin her gün 13:00-17:00 saatleri arasında Espark Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, “Minikler birbirinden değişik aktivitelerle unutamayacakları bir yarıyıl tatili geçirecekler. Tüm minik ziyaretçileri Espark Alışveriş Merkezi’nin ücretsiz yarıyıl etkinliklerine davet ediyoruz” denildi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi