CHP'nin 20. Olağanüstü Kurultayı'na Ayşe Ünlüce de katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP'nin 20. Olağanüstü Kurultayı'na Ayşe Ünlüce de katıldı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 20. Olağanüstü Kurultayı, bugün Ankara Ticaret Odası Congresium Salonu’nda başladı. 3 gün sürecek kurultaya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de katıldı.

Sütiş Eskişehir

CHP'de Kurultay, tüzük değişikliği ve program değişikliği konularını görüşmek üzere toplandı ve 9 Eylül’e kadar Ankara’da devam edecek. Toplantıya Eskişehir’den Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, önceki dönem Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz ve birçok siyasi isim katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kurultay salonuna eski genel başkanlar Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin ile birlikte geldi. Kurultayın divan başkanlığına CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek oybirliği ile seçildi.

Başkan Ayşe Ünlüce, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Partimizin temel ilkeleri olan demokrasi, özgürlük ve adaletin ışığında, gençlerimizin ve kadınlarımızın siyasete daha aktif katılımını teşvik edecek yeni düzenlemeler üzerinde kurultaya katkı sunacağız. Kurultayda alınacak kararlar ile daha kapsayıcı ve daha güçlü bir parti oluşturarak iktidar yolunda var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte, yalnızca delegelerimizin değil, tüm üyelerimizin katkı ve destekleriyle partimizi geleceğe hazırlamak için kararlıyız. Kurultayımızın partimiz başta olmak üzere tüm ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, katkı sunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum,” dedi.

Kurultayda, Özgür Özel’in konuşmasından önce CHP yönetiminin göreve geldiği 10 ayda yaptıklarını anlatan bir sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra Özgür Özel, gündemi değerlendiren bir konuşma yaptı. Toplantı, Özgür Özel’in açıklamalarının ardından basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi