Çankaya’da Sezer Kuzucu dönemi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çankaya’da Sezer Kuzucu dönemi
A
a

Önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme’de yer alacak olan Çankaya Spor Kulübü takımı emanet edeceği ismi buldu. Takımın başına Antrenör Sezer Kuzucu geçti. Kuzucu, “Başarıyı yakalacayacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz sezon 1. Amatör’de şampiyon olan Vişnelikspor’da isim değişikliği yaşanmış ve kulüp Çankaya Spor Kulübü adını almıştı. Önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme’de yer alacak olan Çankaya Spor Kulübü, hocasını buldu. Geçtiğimiz gün gerçekleşen imza töreni ile takımın başına Antrenör Sezer Kuzucu geçti. Kulüp Başkanı Ufuk Çelik, Asbaşkan İsmail Erkara ve Sportif Direktör Akif Fındık imza töreninde yer aldı. Antrenör Sezer Kuzucu'nun ekibinde Ercüment İnel, Çağrı Öter, Soner Yavuz ve Murat Deniz yer alıyor. 

Ses getireceğiz

Gerçekleşen imza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ufuk Çelik, “Hedefi olan bir kulübüz. Kurulduğumuzdan bu yana iki sezonda iki şampiyonluk yaşadık. Süper Amatör Küme’de de ses getiren, hedefe koşan bir takım olacağız. Sezer Kuzucu hocam ve ekibiyle yine başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" dedi. Antrenör Sezer Kuzucu da "Yeni sezonda güzel işlere imza atmak istiyoruz. Hep birlikte başarıya koşan bir ekip olacağız" dedi. Diğer yandan Çankaya Spor Kulübü’nde transfer çalışmaları da sürüyor. 

Kaynak : bülten
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi