Çağdaş klasik müzik şaheserleri konseri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çağdaş klasik müzik şaheserleri konseri
A
a

Eskişehir 2013 TDKB Ajansı etkinlikleri kapsamında, Kazakistan Karagandı Senfoni Orkestrası, “Türk Dünyası Çağdaş Klasik Müzik Şaheserleri” adıyla bir

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 2013 TDKB Ajansı etkinlikleri kapsamında, Kazakistan Karagandı Senfoni Orkestrası, “Türk Dünyası Çağdaş Klasik Müzik Şaheserleri” adıyla bir konser verecek.
 
Türk Dünyası Çağdaş Klasik Müzik Şaheserlerini dünyanın farklı noktalarında dinleyicilerle buluşturan Orkestra, Kırgızistan, Kazakistan ve Rusya’da gerçekleştirdiği başarılı konserlerin ardından, unutulmaz bir repertuarla Türkiye’ye geliyor. Trabzon, Ordu, Samsun, Ankara ve Bursa’da bir dizi konser vermek üzere Türkiye’ye gelecek olan Orkestra, 25 Ocak 2014 tarihinde saat 19:00’da Anadolu Üniversitesi AKM Salonunda Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak.
Yüzyılın en ünlü Türk bestecilerinin muhteşem eserlerinden oluşan bu klasik müzik ziyafetinin şefliğini Kazakistanlı şef Peter Gribanov yapacak. Orkestrada solist olarak Azerbaycanlı ünlü opera sanatçısı Nigar Cabiyeva, Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin güçlü sesi Selva Erdener ve Ankara Devlet Opera ve Balesinden sanatçılar yer alacak. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi