Büyükşehir’den çifte konser

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyükşehir’den çifte konser
A
a

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde son olarak Eskişehir’in sevilen sanatçılarından Enver Oytan, Bilim Kültür ve Sanat Park’

Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde son olarak Eskişehir’in sevilen sanatçılarından Enver Oytan, Bilim Kültür ve Sanat Park’ında, Saim Günal ise Kent Park’ta da vatandaşlara coşku dolu bir konser verdiler.
 
Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı sebebiyle Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kent Park’ta düzenlemiş olduğu etkinlikler son günlerine girerken tüm coşkusuyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında son olarak Halk Müziği sanatçısı Enver Oytan Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda sahne alarak seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle Eskişehirlilerin beğenisini topladı.
 
KENT PARK’TA COŞKU DOLU GECE
Kent Park’ta ise Yedi Cüceler ve palyaçoların çocuklar için hazırladıkları gösterinin ardından sevilen sanatçı Saim Günal sahne aldı. Günal, seslendirdiği şarkılar kadar performansıyla da kendisini izlemeye gelenlerin gönlünü bir kez daha fethetti. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de vatandaşlarla birlikte izlediği konser, Eskişehirlilere coşku dolu bir akşam yaşattı.
Sanatçı Saim Günal’ın daveti ve vatandaşların yoğun alkışları üzerine sahneye gelen Başkan Büyükerşen, “Bu şehrin sanatçıları gibi sizler de büyüksünüz” dedi. Eskişehir ve Eskişehirliler için hizmet ettiğini belirten Büyükerşen, vatandaşların Kadir Gece’sini ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Saim Günal’a verdiği güzel konser için teşekkür eden Başkan Büyükerşen, Günal’a çiçek takdim etti. Saim Günal, konseri vatandaşlarında büyük bir coşkuyla ayakta ve hep bir ağızdan eşlik ettiği Onuncu Yıl Marşı ile bitirdi. (İHA)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi