Bu serginin geliri kimsesizlere!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu serginin geliri kimsesizlere!
A
a

Eskişehir Vel-Kalem Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği tarafından İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği yararına hüsn-i hat sergisi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Vel-Kalem Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği tarafından İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği yararına hüsn-i hat sergisi düzenlenecek.
20 Nisan Pazar günü açılışı gerçekleşecek olan sergi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Eskişehir Vel-Kalem Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Seyhan Fidan “100 Eser, Bir Gönül Hüsn-i Hat” adlı sergi ile elde edilen geliri İHH İnsani Yardım Derneği’ne bağışlayarak kimsesizlere, yardıma muhtaçlara ve yetimlere yardım etmeyi amaçladıklarını belirtti. Fidan, “Eskişehir halkının da bu sergimize ilgi göstermelerini, bu eserleri mümkün oldukça satın alarak İHH’nın daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmasında vesile olmalarını bekliyoruz. “100 Eser, Bir Gönül Hüsn-i Hat” sergimizin Eskişehir’imize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyoruz.” Odunpazarı Tiryakizade Süleyman Ağa Camii altında bulunan sergi salonunda ziyarete açılacak olan sergi, 30 Nisan’a kadar gezilebilecek.(İHA)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi