Bim'e kule tipi vantilatör, dikey süpürge, benzinli ATV, elektrikli bisiklet geliyor! Bim 26 Temmuz Kataloğu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bim'e kule tipi vantilatör, dikey süpürge, benzinli ATV, elektrikli bisiklet geliyor! Bim 26 Temmuz Kataloğu
A
a

Sıcak yaz günlerinde serinleme ihtiyacı her geçen gün artıyor. BİM, müşterilerinin bu ihtiyacına yanıt vermek için kataloğunda dikkat çeken bir ürün sunuyor: Kule tipi vantilatör. BİM'in 26 Temmuz Cuma günü geçerli olacak yeni kataloğunda, bunun yanı sıra benzinli ATV, elektrikli bisiklet, dijital baskül, pipetli termos ve daha birçok ürün yer alıyor.

Sütiş Eskişehir
Özellikle sıcak havanın etkisinin yoğun hissedildiği bu dönemde, BİM'in sunduğu ürünler, ekonomik çözümler arayan tüketiciler için oldukça cazip görünüyor. Kule tipi vantilatörün yanı sıra, air fryer, silikon tabancası gibi çeşitli ev aletleri de dikkat çekiyor. Katalogda yer alan ürünler arasında dikkat çeken diğer önemli ürünler ise; oyuncak çeşitleri, tost makinesi ve kendini temizleyen kablosuz dikey süpürge ve paspas. Tüm bu ürünlerin fiyatları da oldukça uygun görünüyor.


BİM, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için her hafta yeni ve cazip ürünler sunmaya devam ediyor. 26 Temmuz Cuma günü yürürlüğe girecek olan bu yeni katalog da, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor. Evinizde, garajınızda veya bahçenizde kullanabileceğiniz pek çok kaliteli ürün var. Örneğin, güçlü ve uzun ömürlü Kalın Mum Silikon yalnızca 75 TL. Ahşap saplı Demir Testere Kolu da 95 TL'ye sahip. Ahşap Saplı Çekiç ise sadece 75 TL.


Eşyalarınızı güvenle korumak için, Emniyet Kilidi Çelik Halatlı - Anahtarlı modeli 99 TL'ye satılıyor. Pratik Şerit Metre'yi de 89 TL'ye edinebilirsiniz.  Kapı ve pencerelerinizi Kapı Pencere İzolasyon Bandı ile yalıtabilir, yalnızca 75 TL'ye sahip olabilirsiniz. Profesyonel Maket Bıçağı da 75 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Temizlik ihtiyaçlarınız için Mucize Temizleme Pastası (49 TL) ve Poly Nitril Kaplı Örme Eldiven (35 TL) gibi ürünler bulunuyor. Araç bakımında da Mini Makaralı Kablo - 5mt (399 TL) ve Teleskopik Araç Yıkama Fırçası (149 TL) kullanışlı olacaktır. Boya işleriniz için Boyacı Seti - 5'li (169 TL) ve eşyalarınızı taşımak için Çok Amaçlı Elastik Kova (99 TL) gibi ürünler mevcut. Cam Menfezi (49 TL) ve Şeffaf Koli Bandı 40mt + Bant Kesme Aparatı 2'li Set (49 TL) de dikkate değer. 




 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi