BİM'e Çekme Karavan, Trambolin, Elektrikli Çocuk Scooter, Bisiklet, Wag Maşa Geliyor! 3 Eylül ve 6 Eylül Bim Kataloğu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİM'e Çekme Karavan, Trambolin, Elektrikli Çocuk Scooter, Bisiklet, Wag Maşa Geliyor! 3 Eylül ve 6 Eylül Bim Kataloğu
A
a

BİM'in 6 Eylül 2024 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu haftaki katalogda, elektrikli bisiklet başta olmak üzere pek çok cazip ürün sizleri bekliyor. İndirimli fiyatlarla satışa sunulacak olan bu ürünler, alışveriş severlerin büyük ilgisini çekecek. 

Sütiş Eskişehir

BİM, 3 Eylül ve 6 Eylül tarihlerinde indirimli ürünlerle tüketicileri bekliyor. Katalogda yer alan ürünler arasında bütçenize uygun seçenekler mutlaka bulunacaktır. Fırsatları kaçırmadan BİM'e uğrayın ve keyifli alışverişler yapın! Öne çıkan ürünler arasında elektrikli bisikletler, trambolinler, elektrikli çocuk scooterları ve bisikletler yer alıyor. Ayrıca, sevilen Wag Maşa karakterinin yer aldığı ürünler de katalogda yer buluyor.

BİM, her hafta olduğu gibi bu hafta da vatandaşlara ekonomik alışveriş fırsatı sunacak. 3 Eylül ve 6 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek indirimlerin ayrıntıları katalogda yer alıyor. Bütçenize uygun ürünleri keşfetmek için şimdiden BİM'e uğrayabilirsiniz.






 

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi