Bahçeli’nin ezber bozan çıkışına Eskişehir’den destek istedi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bahçeli’nin ezber bozan çıkışına Eskişehir’den destek istedi!
A
a

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıyı değerlendiren MHP İl Başkanı İsmail Candemir, “Genel Başkan siyaseten her türlü riski alarak, bunu da göğüsleyeceğini belirterek, gerekirse bunun çözümü için her şeyi yapabileceğimizi ortaya koydu.Kısa bir zaman içerisinde toplum da nekadar haklı olduğunu görecektir” dedi.

Sütiş Eskişehir
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki grup toplantısında, “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" dedi. Bahçeli, Öcalan'ın durumu hakkında yasal çözümü de işaret ederek "Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Adres İmralı'dan DEM'e uzansın" açıklamasını yaptı. Bahçeli’nin açıklamalarını değerlendiren MHP İl Başkanı İsmail Candemir, “Sayın Genel Başkan adı gibi devlet adamıdır. Devlet adamları bu günü düşünmez, yarınları planlamak zorundadır. Bulunduğumuz coğrafyada son yıllarda Gazze’de başlayan olaylar Lübnan, Suriye, Irak ve İran’a sıçramış vaziyette. Uzun yıllardır da biz ülke olarak PKK terör örgütü ile mücadele halindeyiz. Yaklaşık yıldır bu mücadelenin içindeyiz. Bunun çok büyük bedellerini ödedik. Hem şehitlerimiz açısından hem ekonomik açıdan büyük zararlar verdi. Bugün geldiğimiz noktada, dünyada savaşlar ne yazık ki milletler arasında değil vekâletler üzerinden yapılıyor. Sayın Genel Başkan Grup Toplantısı’nda da açıkladığı gibi, Amerika, İsrail ve değişik ülkelerin desteklediği Suriye’de 200 bine yakın bir PKK silahlı terör örgütü oluşmaya başladı. Bunun arkasında Amerika ve İsrail’in olduğunu hepimiz biliyoruz. Uçaklar iniyor, TIR’lar dolusu mühimmat ve silah başta olmak üzere her türlü destek veriliyor. Bu sınırımıza doğru gelen savaşta, bizim savaşacağımız ülkeler İsrail ya da Amerika olmayacak. Onların vekaletiyle PKK ile mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TOPLUM BAHÇELİ’Yİ ANLAYACAK

Bahçeli’nin söylediklerini toplumun kısa süre içinde anlayacağını belirten Candemir, “ Genel Başkan siyaseten her türlü riski alarak, bunu da göğüsleyeceğini belirterek, gerekirse bunun çözümü için her şeyi yapabileceğimizi ortaya koydu. Milliyetçi – Ülkücü Hareket’in kurulduğu günden bu güne siyasette anlayışı bellidir.  ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben’dir. Tabii ki kısa bir zaman içerisinde toplum da Genel Başkanın ne demek istediğini anlayacaktır. Ne kadar haklı olduğunu görecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Genel Başkanın attığı adımların ülkenin bekası için ne kadar önemli olduğunu görecektir. Milliyetçi – Ülkücü Hareket’in, bizim yetişme tarzımız bellidir. Biz siyasette 3 oy fazla alırız, eksik alırız hesabını yapmayız. Bizim için önemli olan devletin, milletin bekası, egemenliğidir. Bu minvalde söylenmiş sözler, alınmış kararlardır. Bekleyip göreceğiz” şeklinde konuştu.

ÜLKÜCÜLER BUNU GÖRMELİ

Parti tabanında bu açıklamaya yönelik herhangi bir çatlak olmayacağını ifade eden Candemir, “Ülkücüyüm diyen herkesin bunu görmesi gerekiyor. Devlet geleneği baktığımıza biz bu gelenekten süzülerek gelmiş, bunun özünü oluşturan bir siyasi hareketiz. Ülkücüyüm diyen herkes Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin ne demek istediğini anlamıştır. Çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Ülkücüler geleceği görmek zorundadır. Yeri geldiğinde ülke için her şeyini feda eden insanlardır. Önemli olan ülkemizin bekası, geleceğidir” diye belirtti.
Bahçeli’nin ezber bozan çıkışına Eskişehir’den destek istedi!
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi