Eskişehir'de her yaştan insan katılabiliyor: Kayıtlar 22-25 Ekim'de!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de her yaştan insan katılabiliyor: Kayıtlar 22-25 Ekim'de!
A
a

Tepebaşı Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’nde düzenlenecek güz dönemi kursları için başvuruları 22-25 Ekim tarihleri arasında alıyor. Her yaştan kent sakinine yönelik sağlıklı ve eğlenceli faaliyetler sunmayı amaçlayan kurslar, çeşitli spor ve aktivite seçenekleriyle dolu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’nde düzenlenecek güz dönemi kursları için başvuruları açıyor. 22-25 Ekim tarihleri arasında alınacak kayıtlar, kentteki her yaştan birey için sağlıklı ve eğlenceli aktiviteler sunmayı hedefliyor.

Uluslararası Leed Sertifikasına sahip olan bu tesis, 6-14 yaş arası çocuklar için halk oyunları, aikido ve taekwondo gibi çeşitli kurs programları sunuyor. Yetişkinler için ise pilates, zumba, yoga, kadın halk oyunları, kadın aikido, fonksiyonel antrenman ve Latin dansları (salsa ve bachata) gibi seçenekler bulunuyor.

Kayıt işlemleri, https://tesis.tepebasi.bel.tr/ adresinden erişilebilen formun doldurulmasıyla gerçekleştirilecek. Kurslar 5 Kasım Salı günü başlayacak. Daha fazla bilgi almak isteyenler, 0 (222) 324 25 22 numaralı telefon üzerinden yetkililere ulaşabilirler.

Kaynak : Haber Merkezi
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi