Akbank Caz Festivali Anadolu Üniversitesinde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akbank Caz Festivali Anadolu Üniversitesinde
A
a

Anadolu Üniversitesi, Sinema Anadolu'da "23. Akbank Caz Festivali" etkinlikleri "Kampüste Caz" kapsamında "Sean Nowell and The Kung-Fu Masters" konser

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi, Sinema Anadolu'da "23. Akbank Caz Festivali" etkinlikleri "Kampüste Caz" kapsamında "Sean Nowell and The Kung-Fu Masters" konserine ev sahipliği yaptı.
 
70'lerin demode kung-fu filmleri, animeler ve çizgi roman kitaplarından esinlenen Sean Nowell and The Kung-Fu Masters izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Gubun saksafoncusu Sean Nowell, The Kung-Fu Master isminin anlamını "Biz, bir zanaatın sonsuz bir çalışma ile mükemmelleştirilmesinden dolayı ekibimizin adını böyle seçtik. Çünkü sonsuz bir çalışma ile sanatımızı icra etmeye çalışıyoruz." şeklinde dile getirdi. Akbank Sanat Basın ve İletişim Yöneticisi Bora Çekiç ise "Akbank Caz Festivali, Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri ve bu sene 23'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Festival içerisinde Kampüste Caz da artık bir klasik hâline geldi. Kampüste Caz'ı özellikle üniversite gençleri için düşündük ve İstanbul haricinde Anadolu’nun pek çok şehrine gidiyoruz. Amacımız; cazı Anadolu’daki üniversiteli gençlere sevdirmek." dedi. (HM)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi