Ahmet Yenilmez’den müjde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ahmet Yenilmez’den müjde
A
a

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı'nın düzenlemiş olduğu "Halil İbrahim Sofrası" isimli programın sunuculuğunu yapan ünlü sinema ve tiyatro sana

Sütiş Eskişehir
2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı'nın düzenlemiş olduğu "Halil İbrahim Sofrası" isimli programın sunuculuğunu yapan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, Odunpazarı'nda yeni bir dizi film çekimine başlayacaklarının müjdesini verdi.
 
Sanatçı Yenilmez, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın katılımlarıyla Odunpazarı Hicri Sezen Parkı'nda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Odunpazarı'nın eşsiz tarihi ve kültürel dokusundan oldukça etkilendiklerini belirtti. Ahmet Yenilmez, yeni dönemde yayına girecek olan dizi filmin Odunpazarı'nda çekileceğini ifade etti. Büyük alkış alan konuşmasında karar aşamasında en büyük desteğin Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'dan geldiğini vurgulayan Yenilmez; “Başkanımız bize her konuda öyle büyük destek sağladı ki, bugüne kadar Türkiye'nin bir çok noktasında dizi ve film çekimi gerçekleştiren bir sanatçı olarak ilk kez böyle ilgili bir belediye başkanı ile karşılaştım" dedi.
 
ODUNPAZARI VE ESKİŞEHİR HALKI ÇOK ŞANSLI
Odunpazarı'nın eşsiz bir dokuya sahip olduğunu altını çizerek vurgulayan Yenilmez; Eskişehir halkı Odunpazarı gibi bir değere sahip olduğu için çok şanslı olduğunu anlatarak “Aynı zamanda biz sinemacılar içinde Odunpazarı çok özel bir sinema platosu" ifadelerini kullandı. (İHA)
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi