A101 25 Temmuz Aktüel Kataloğu! A101'e bu hafta overlok makinesi, valiz seti, dik süpürge, buharlı ütü, benzinli motosiklet, çadır geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç A101 25 Temmuz Aktüel Kataloğu! A101'e bu hafta overlok makinesi, valiz seti, dik süpürge, buharlı ütü, benzinli motosiklet, çadır geliyor!
A
a

Yeni bir haftaya başlarken A101, ürün çeşitliliği ve fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 25 Temmuz itibarıyla müşterilerin beğenisine sunulacak olan aktüel ürünler arasında, popüler markalar ön plana çıkıyor. Samsung, Regal, Borcam, Sütaş ve Pınar gibi bilinen markaların ürünlerinde cazip indirimler yer alıyor. Ev ve mutfak eşyalarından teknoloji ürünlerine kadar geniş bir yelpazede fırsatlar sunulacak.

Sütiş Eskişehir

Örneğin, Samsung marka televizyonlar, Regal buzdolapları, Borcam pişirme gereçleri, Sütaş süt ürünleri ve Pınar et ürünleri A101'de bu hafta indirimli olarak satılacak. Tüketicilerin beklentilerini karşılayacak nitelikli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşma imkanı bulmaları, A101'in müşteri dostu yaklaşımını yansıtıyor.İndirimli ürünleri yakından incelemek ve fırsatları kaçırmamak isteyen müşteriler, 25 Temmuz'dan itibaren A101 mağazalarını ziyaret edebilirler. Böylece hem bütçelerine, hem de ihtiyaçlarına uygun alışveriş yapma şansı yakalayabilirler.

Mutfak alışverişinizde sizi bekleyen fırsatlardan bahsedelim. Öncelikle, 279 lira değerindeki Cem Gusto Ezme Basık Tencere'yi inceleyelim. Ardından, 169 lira fiyatlı Emaye Sos Tavası ve 219 lira değerindeki Emaye Pişir Sakla Tencere'ye göz atılabilir. Ayrıca, Emaye Çaydanlık Takımı 549 lira ve Emaye Saklama Kabı Seti 3'lü 399 lira. Mutfağınıza şık bir dokunuş katmak istiyorsanız, 849 lira değerindeki Hascevher Kumsal Tencere Seti 6 Parça'ya göz atmak da avantajlı olacaktır.






Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi